Växthus - Tips, inspiration och idéer

Välkommen till växthusodling.se!
Leverantörer av växthus

Här följer en sammanställning av leverantörer av växthus. De har flera olika inriktningar, från enkla standardmodeller till exklusiva kundanpassade alternativ. Hoppas du hitta ett bra erbjudande som passar dina behov och förutsättningar.

Classicum

Classicum finns i Svedala och har även utställning i Upplands väsby. De säljer ca 10 olika modeller av fristående växthus. De har även ett par modeller av väggväxthus och "bågväxthus". Sortimentet innehåller även annat för trädgården.

Rexton

Rexton finns i Tungelsta söder om Stockholm. De tillverkar egna, kundanpassade växthus i trä. De har ett antal grundmodeller i olika storlekar och utföranden. Rexton kan även tillhandahålla specialritade växthus. I sortimentet finns även uterum, orangerier, paviljonger och lusthus.

Growing spaces

Growing spaces finns i Södertälje. De säljer runda växthus som ser väldigt speciella ut. De sägs även ha speciella egenskaper, framförallt bra isolering.

Hobbydrivhus

Hobbydrivhus finns i Stockholm, men har ingen butik, endast e-handel. De säljer tre modeller av växthus i olika storlekar. De är tillverkade av aluminiumprofiler och har fönster av polykarbonat.

Kubex

Kubex finns i Umeå och bedriver e-handel. Kubex tillverkar egna växthus i färdiga modeller med stomme av aluminium. I sortimentet finns även diverse tillbehör och uterum.

Covent Garden

Covent Garden finns i Nacka och har en e-butik. De säljer växthus från "ledande tillverkare". Alla har en stomme av aluminium med fönster av glas eller kanalplast. I sortimentet finns även växthustillbehör, drivbänkar och annat för trädgården.

Staafs Hobbyväxthus

Staafs Hobbyväxthus finns i Söråker och har en e-butik. De säljer växthus med stomme av aluminium i ett antal olika storlekar. I sortimentet finns även drivbänkar, växthustillbehör och odlingstillbehör.

Sweeden green house

Sweeden green house finns i Nacka. De har egen design och tillverkning av växthus i trä. Även färdiga modeller. I sortimentet finns även trädgårspaviljonger, trädgårdsmöbler och lusthus.

Vansta trädgard

Vansta trädgard finns i Ösmo. De säljer växthus i med stomme av trä eller aluminium från engelska tillverkare. Erbjuder nyckelfärdiga projekt.

Willab garden

Willab garden finns i Båstad och Bromma. De säljer ett antal modeller av växthus. Samtliga har aluminiumstomme med fönster av glas eller kanalplast. Willab garden säljer även tillbehör.
© växthusodling.se 2009-2014. Alla rättigheter reserverade. | Länkar | Kontakt | Om cookies